Sos De Grătar Cu Muștar De Miere

Sos De Grătar Cu Muștar De Miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de grătar cu muștar de miere. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 53 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați muștar, piper, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 33 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Halibut cu sos de roșii la grătar și mămăligă de muștar, Somon de usturoi de muștar la cuptor cu sos de muștar de miere, și Sos De Grătar Cu Muștar.

Instrucțiuni

1
Gatiti slanina intr-o cratita medie pana cand este crocanta; îndepărtați slănina și scurgeți pe prosoape de hârtie, rezervând picături în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Sotati ceapa si usturoiul in picaturi fierbinti aproximativ 3 minute sau pana se inmoaie. Se amestecă slănina, oțetul și ingredientele rămase; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 10 minute. A se păstra la frigider până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și vinul de la roscifto sunt opțiuni excelente pentru grătar. Un rostrixt este răcoritor la temperaturi calde și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ai putea încerca Castoro beciuri Estate Zinfandel vin. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Castoro Beciuri Estate Zinfandel Vin
Castoro Beciuri Estate Zinfandel Vin
White Zinfandel continuă să fie unul dintre cele mai populare vinuri, mai ales în lunile de vară. Zinfandelul nostru alb este realizat într-un stil care se pretează să fie en-joyed cu sau fără masă. Buchetul vinului este plin de personaje de fructe, fructe de pădure, cireșe și pepene verde, deși nu prea intens. Aromele sunt delicate și pline de fructe Zinfandel, toate echilibrate cu un pic de dulceață pentru a face acest vin uscat curat, neted și rapid la final. Bucurați-vă de ea acum pentru orice motiv, sorbind, pic-nicking, sau cu mesele preferate.
DificultateMediu
Gata În33 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista