Sos De Grătar Cu Căpșuni

Sos De Grătar Cu Căpșuni
Sosul de grătar de căpșuni este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest sos are 89 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este perfect pentru Ziua Mamei. Dacă aveți la îndemână gem de căpșuni, sare, căpșuni și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Sos De Grătar Cu Căpșuni Fasole La Cuptor, Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, și Sos de grătar Kenny Rogers-deși este posibil să nu mai fie prin preajmă, puteți face sos de grătar la fel ca al lor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați căpșunile, gemul de căpșuni, ketchup-ul, ceapa verde, mierea, sosul de soia, sucul de lămâie, sosul fierbinte, ardeiul roșu zdrobit, fumul lichid și sarea într-un blender sau robot de bucătărie; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Gem De CăpșuniGem De Căpșuni
Fum LichidFum Lichid
CăpșuniCăpșuni
Ceapa VerdeCeapa Verde
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Sos De SoiaSos De Soia
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
MiereMiere
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul funcționează foarte bine cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Leese-Fitch Zinfandel cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Leese-Fitch Zinfandel
Leese-Fitch Zinfandel
O epocă superbă pentru culoare și profunzime, Zinfandel 2013 prezintă o nuanță de rubin închis și arome interesante de prune uscate, cookie-uri doodle snicker și plăcintă de mure cu note de scorțișoară și piper alb. Prima înghițitură învăluie palatul cu arome suculente de fructe întunecate și taninuri suple care oferă un finisaj persistent. Înghițiturile ulterioare arată cireșe întunecate, ciocolată bogată de mocha, nucă de cocos prăjită și sâmburi delicioase de rodie.Amestec: 76% Zinfandel, 13% Petite Sirah, 8% Barbera, 2% Syrah, 1% Merlot
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista