Sos De Căpșuni Roșu-Rubiniu
Sosul de căpșuni roșu-rubiniu necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 29 de cenți pe porție, obțineți un sos care servește 20. O porție conține 36 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de zahăr, extract de vanillan, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 30%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ruby-Roșu Căpșuni Izbucni, Souffl de nucă de cocos prăjită cu sos de afine roșu-rubiniu, și Sfeclă Roșie De Rubin.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați zahărul și amidonul de porumb. Se amestecă concentratul de suc de portocale până se omogenizează; adăugați căpșuni. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia. Mișto. A se păstra la frigider.