Sos De Căpșuni Roșu-Rubiniu

Sos De Căpșuni Roșu-Rubiniu
Sosul de căpșuni roșu-rubiniu necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 29 de cenți pe porție, obțineți un sos care servește 20. O porție conține 36 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de zahăr, extract de vanillan, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 30%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ruby-Roșu Căpșuni Izbucni, Souffl de nucă de cocos prăjită cu sos de afine roșu-rubiniu, și Sfeclă Roșie De Rubin.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați zahărul și amidonul de porumb. Se amestecă concentratul de suc de portocale până se omogenizează; adăugați căpșuni. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
CăpșuniCăpșuni
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia. Mișto. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie

Echipamente

DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista