Sos de curry

Sos de curry
Sosul de curry este o rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană, cu 4 porții. O porție conține 160 de calorii, 5 g de proteine și 2 g de grăsimi. Pentru 1,34 USD per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat indian. Funcționează bine ca un sos prietenos cu bugetul. Această rețetă de la Allrecipes necesită pudră de turmeric, chimen, usturoi și garam masala. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Cu un scor de 91%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Speedy Malaysian Chicken Curry (ft. A1 Meat Instant Curry Sauce), bolurile de pui curry indian cu sos de iaurt curry și Thai Green Curry Turkey and Zucchini Meatloaf într-un sos de curry verde cu lapte de cocos.

Instrucțiuni

1
Puneți ceapa și usturoiul într-o cratiță mare, adăugați apă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
1/2 Kg De Cârnați De Porc Italian Măcinat1/2 Kg De Cârnați De Porc Italian Măcinat
1 Cană Sos De Salată Cu Vinaigretă Grecească1 Cană Sos De Salată Cu Vinaigretă Grecească
Echipamente pe care le vei folosi
3 (1 1/2 Lire Fiecare) Homari Fierți, Tăiați în 1/23 (1 1/2 Lire Fiecare) Homari Fierți, Tăiați în 1/2
2
Se pune la foc mare și se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe timp de 45 de minute.
3
Adăugați ghimbirul și continuați să fierbeți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Câte 3, SpălatePere Asiatice, Câte 3, Spălate
4
Ceapa se face piure într-un robot de bucătărie sau blender, în loturi, până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kg De Cârnați De Porc Italian Măcinat1/2 Kg De Cârnați De Porc Italian Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Ou Plus 1 Lingura LapteOu Plus 1 Lingura Lapte
Capsuni Proaspete, Pentru Servire, OptionalCapsuni Proaspete, Pentru Servire, Optional
5
Puneți o cratiță mare la foc mediu-mare, turnați roșiile tăiate cubulețe și asezonați cu turmeric, chimen, garam masala, pastă de curry și fulgi de ardei roșu. Aduceți la fiert, apoi turnați piureul de ceapă. Se fierbe timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Busuioc Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat, MaruntitFrunze De Busuioc Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat, Maruntit
Garam MasalaGaram Masala
Pastă De CurryPastă De Curry
(dacă Vă Place Includeți Semințele)(dacă Vă Place Includeți Semințele)
TurmericTurmeric
ChimenChimen
1/2 Kg De Cârnați De Porc Italian Măcinat1/2 Kg De Cârnați De Porc Italian Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
3 (1 1/2 Lire Fiecare) Homari Fierți, Tăiați în 1/23 (1 1/2 Lire Fiecare) Homari Fierți, Tăiați în 1/2

Vin recomandat: Riesling, Gruener Veltliner, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Riesling, Gruener Veltliner și Sparkling rosé. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste mâncăruri pot fi servite reci și au o oarecare dulceață pentru a completa picantența și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Ai putea încerca Iron Horse Wedding Cuvee. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Iron Horse Wedding Cuvee
Iron Horse Wedding Cuvee
Acesta este cel mai romantic bubbly al lui Iron Horse. Îl descriem ca fiind periculos, delicios de ușor de băut, fruct înainte, uscat și elegant, cu bule minuscule și un final remarcabil de lung.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista