Sos De Curcan Savuros
Sosul de curcan savuros ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 100 de calorii, 14g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 22. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de bulion de pui, făină, picături din curcan prăjit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Vafe cu ierburi savuroase de curcan și sos, Sos de curcan savuros cu ciuperci și ceapă, și Sos Savuros pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți curcanul din tigaia de prăjire.
Așezați strecurătoarea peste bolul mic.
Se toarnă picături (sucuri de curcan și grăsime) din tigaie în strecurătoare. Degresați 2/3 cană de grăsime din partea de sus a picăturilor; așezați grăsimea într-o cratiță de 3 litri. Aruncați orice grăsime rămasă (sau dacă nu există suficientă grăsime, adăugați suficient unt topit în grăsime pentru a măsura 2/3 cană). Rezervați picăturile rămase.
Cu sârmă măturică, se amestecă făina în grăsime în cratiță. Gatiti la foc mediu 1-2 minute, amestecand continuu, pana cand amestecul este neted si bulbuc.
Măsurați picăturile rezervate împreună cu bulionul; adăugați suficientă apă pentru a egala 5 căni de lichid. Se amestecă treptat amestecul de bulion în amestecul de făină.
Se încălzește la fierbere la foc mare (5 până la 6 minute), amestecând continuu. Se fierbe și se amestecă 1 minut.