Sos De Curcan Savuros

Sos De Curcan Savuros
Sosul de curcan savuros ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 100 de calorii, 14g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 22. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de bulion de pui, făină, picături din curcan prăjit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Vafe cu ierburi savuroase de curcan și sos, Sos de curcan savuros cu ciuperci și ceapă, și Sos Savuros pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți curcanul din tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Așezați strecurătoarea peste bolul mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă picături (sucuri de curcan și grăsime) din tigaie în strecurătoare. Degresați 2/3 cană de grăsime din partea de sus a picăturilor; așezați grăsimea într-o cratiță de 3 litri. Aruncați orice grăsime rămasă (sau dacă nu există suficientă grăsime, adăugați suficient unt topit în grăsime pentru a măsura 2/3 cană). Rezervați picăturile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Cu sârmă măturică, se amestecă făina în grăsime în cratiță. Gatiti la foc mediu 1-2 minute, amestecand continuu, pana cand amestecul este neted si bulbuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Se ia de pe foc.
6
Măsurați picăturile rezervate împreună cu bulionul; adăugați suficientă apă pentru a egala 5 căni de lichid. Se amestecă treptat amestecul de bulion în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Se încălzește la fierbere la foc mare (5 până la 6 minute), amestecând continuu. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții22
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista