Sos De Curcan
Sosul de curcan necesită aproximativ 3 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 5 porții cu 466 calorii, 26g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de boabe de piper, morcovi, aripi de curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 27 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest sos. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce este bun. Rețete similare includ Sara Moulton cel mai bun Make-Ahead Turcia sos & carving Turcia Sfaturi, Curcan simplu prăjit cu sos bogat de curcan, și Miso - curcan frecat cu sos de curcan.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Puneți aripile de curcan * într-o tigaie mică și prăjiți-le până se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o oală mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, morcovii, usturoiul, ierburile și boabele de piper și gătiți timp de 5 minute.
Adăugați aripile de curcan.
Turnați puțină apă în tigaia de prăjire și răzuiți toate bucățile rumenite de pe fund; adăugați acest lucru în oală. Acoperiți totul în oală cu frig
apă cu 1 inch și aduceți la fierbere, degresând orice spumă care se ridică la suprafață. Reduceți focul și fierbeți timp de aproximativ 1 1/2 până la 2 ore. Se strecoară solidele și se aruncă. Ștergeți oala și puneți-o la foc mediu. Topiți untul cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și adăugați făina. Gatiti acest roux, amestecand frecvent, pana se rumeneste. Bateți încet în stocul încordat, având grijă să rezolvați orice bulgări. Gatiti pana cand sosul s-a ingrosat, aproximativ 10-15 minute.
* Nota bucătarului: adăugați, de asemenea, coloana vertebrală și gâtul din curcanul pe care îl faceți la grătar.