Sos De Cremă De Usturoi-Tarhon
Sosul de cremă de usturoi-tarhon ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 605 calorii. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de tarhon, sare și piper, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 48%. Rețete similare includ Friptură de vită cu tarhon-smântână de usturoi, Pui Cu Sos De Cremă De Tarhon, și Pui cu sos de cremă de tarhon.
Instrucțiuni
Topiți margarina într-o cratiță mare la foc mediu-mic. Se amestecă usturoiul, ceapa și tarhonul; gătiți până când ceapa s-a înmuiat, aproximativ 5 minute.
Adăugați vin alb și gătiți timp de 5 minute.
Se toarnă jumătate și jumătate și parmezan; creșteți căldura la mediu-mare și aduceți la foc mic.
Împingeți făina în apă, dizolvând orice bulgări. Când sosul a ajuns la fierbere, amestecați amestecul de făină pentru a se îngroșa până la consistența dorită. Condimentează după gust cu sare și piper.