Sosul de conopidă cu Penne de grâu integral ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $1.87 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 685 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 27 de fani. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ulei de măsline, Penne rigate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Penne de grâu integral cu sos de dovlecei Butternut și conopidă prăjită + cercuri crocante de parmezan, Penne De Grâu Integral Cu Conopidă Picantă, și Shiitakes și Penne de grâu integral într-un sos cremos de usturoi Vegan, cu conținut scăzut de grăsimi.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați sare și paste și gătiți la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Scurgeți și rezervați 2 oale de apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
4
În timp ce apa se apropie de fierbere și bucătari de paste, face sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Încălziți o tigaie adâncă la foc mediu cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați usturoiul și gătiți 3 minute, apoi îndepărtați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Adăugați ceapa și gătiți 5 minute apoi adăugați conopida, bulionul de pui și rozmarinul. Acoperiți tigaia și gătiți 15 minute. Descoperiți sosul, adăugați 1 până la 2 oale de apă de paste și zdrobiți conopida cu spatele unei linguri de lemn sau a unui masher de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Măsline întregi Coapte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Polonic
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați pastele și brânza în conopidă și aruncați pentru a combina. Condimentează vasul cu sare și piper, după gust și servește.