Sos De Conopidă Cu Penne De Grâu Integral
Sosul de conopidă cu Penne de grâu integral ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $1.87 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 685 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 27 de fani. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ulei de măsline, Penne rigate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Penne de grâu integral cu sos de dovlecei Butternut și conopidă prăjită + cercuri crocante de parmezan, Penne De Grâu Integral Cu Conopidă Picantă, și Shiitakes și Penne de grâu integral într-un sos cremos de usturoi Vegan, cu conținut scăzut de grăsimi.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare de apă la fierbere.
Adăugați sare și paste și gătiți la al dente.
Scurgeți și rezervați 2 oale de apă pentru paste.
În timp ce apa se apropie de fierbere și bucătari de paste, face sos.
Încălziți o tigaie adâncă la foc mediu cu ulei de măsline extravirgin.
Adăugați usturoiul și gătiți 3 minute, apoi îndepărtați.
Adăugați ceapa și gătiți 5 minute apoi adăugați conopida, bulionul de pui și rozmarinul. Acoperiți tigaia și gătiți 15 minute. Descoperiți sosul, adăugați 1 până la 2 oale de apă de paste și zdrobiți conopida cu spatele unei linguri de lemn sau a unui masher de cartofi.
Adăugați pastele și brânza în conopidă și aruncați pentru a combina. Condimentează vasul cu sare și piper, după gust și servește.