Sos De Conopidă Brânză
Sosul de conopidă brânză ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 9 și costă 22 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 18 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți puțină sare, drojdie nutritivă, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Risotto de conopidă cu conținut scăzut de carbohidrați în sos Pesto cremos, Cartofi umpluți cu broccoli de conopidă prăjită cu sos de brânză, și Brânză de conopidă de morcovi cu sos de scufundare Sriracha Ranch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați conopida, apa, praful de ceapă, usturoiul, boiaua, muștarul și turmericul. Acoperiți bine și reduceți căldura la foarte scăzut. Fierbeți până când conopida este atât de fragedă încât se desprinde ușor atunci când este înțepată cu o furculiță, aproximativ 15-20 de minute. Transferați cu atenție conținutul cratiței într-un blender.
Adăugați toate ingredientele rămase. Acoperiți și amestecați, începând de la scăzut și crescând viteza până când ajungeți la cea mai înaltă setare. (Aveți grijă-alimentele fierbinți pot " erupe.") Amestecați până când aveți un sos complet neted.
Turnați sosul înapoi în cratiță, adăugați sare după gust dacă doriți și încălziți până începe să buleze, amestecând ocazional. Lăsați-l să gătească și să se îngroașe cel puțin încă 2 minute.