Sos De Ciuperci-Ceapă
Sos de ciuperci-ceapa ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 61 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, unt, sos de soia și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 11%. Rețete similare includ Slidere de ceapă caramelizată și ciuperci Portobello cu sos de prăjit, File De Vită Cu Coniac-Sos De Ciuperci Și Ceapă, și Piept de pui cu sos de ciuperci și ceapă Dijon.
Instrucțiuni
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Se adaugă ciupercile și se sotează 10 minute sau până se rumenesc.
Topiți 3 linguri de unt într-o cratiță medie la foc mediu; se adaugă ceapa și se sotează 5 până la 7 minute sau până se rumenesc ușor.
Bateți în făină. Gatiti, amestecand constant, pana se rumeneste usor (aproximativ 1 minut). Treceți treptat în bulion și următoarele 2 ingrediente. Gatiti, amestecand constant, pana se ingroasa si se toarna. Se amestecă ciupercile și se gătește, amestecând constant, până se încălzește bine.