Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de brânză elvețiană. Această rețetă servește 20. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 98 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți amidon de porumb, brânză elvețiană, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pui cu brânză elvețiană prăjită la cuptor cu tăiței de ou într-un sos cremos, Pui ușor Cordon Bleu Kabobs cu sos de scufundare cu brânză elvețiană, și Ciuperci sălbatice, brânză elvețiană și ștrudel cu brânză de capră cu sos de cidru Bourbon.
Instrucțiuni
1
Aduceți vermutul și usturoiul la fiert într-o tigaie mare la foc mediu-mare; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți 7 până la 10 minute sau până când vermutul se reduce la 1 lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Bateți împreună jumătate și jumătate și amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Bateți sare, piper și amestec jumătate și jumătate în amestec de vermut; aduceți la fierbere la foc mediu-mare, amestecând constant. Se fierbe, amestecând constant, 1 minut sau până când amestecul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Adăugați brânză; reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând constant, 1 minut sau până când brânza este topită și sosul este neted.