Sos De Afine Cu Ceai Condimentat

Sos De Afine Cu Ceai Condimentat
Sosul de afine cu ceai condimentat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 301 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați păstăi de cardamom, anason stelat, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos De Afine Condimentat, Sos De Afine Condimentat, și Sos De Afine Condimentat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală de 4 litri la foc mare, combinați 1 3/4 căni de apă; 2 1/4 căni de zahăr; 4 păstăi întregi de cardamom; 3 anason stelat întreg; și 3 bețișoare de scorțișoară. Acoperiți și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu-mic și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anason StelatAnason Stelat
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați 5 pliculețe de ceai Earl Grey și fierbeți exact 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Earl GreyEarl Grey
3
Îndepărtați pungile de ceai și condimentele cu o lingură cu fante și adăugați 8 căni de afine întregi (aproximativ 2 1/2 pungi, proaspete sau congelate). Creșteți căldura la mediu-mare și fierbeți, amestecând des, până când merisoarele se înmoaie și își împart pielea și sosul se îngroașă, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Sac De CeaiSac De Ceai
CondimenteCondimente
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei înainte de servire (sosul se va îngroșa și mai mult pe măsură ce se răcește). Sau acoperiți și refrigerați până la 4 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista