Sos Creol
Nevoie de un sos vegetarian? Sosul creol ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 441 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet, făină, praf de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos Creol, Creveți cu sos creol, și Sos De Roșii Creole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Topiți untul la foc mic, de preferință într-un cazan dublu sau, acordând o atenție deosebită, amestecând regulat într-o oală. Se amestecă făina, încorporând-o bine în unt până se omogenizează. Adăugați încet laptele, amestecând constant. Gatiti la foc mic-mediu, amestecand regulat, pana cand ajunge la o consistenta matasoasa, cremoasa.
Bateți în sare, boia de ardei, praf de usturoi, praf de ceapă, oregano, cayenne, nucșoară și cuișoare. Gatiti timp de 5 minute.
Bateți în oțet, adăugând încet. Gatiti inca 5 minute, amestecand des.