Sorbet proaspăt de struguri și șampanie
Sorbetul proaspăt de struguri și șampanie este un fără gluten și vegan desert. O porție conține 399 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 3 și costă 2,44 USD pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 125 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, struguri, câteva scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Sorbet proaspăt de struguri și șampanie, Pan Seared Proaspete Maine Diver Scoici Cremos Avocado Sampanie Struguri Salata Teriyaki Cabernet Sos De Unt, și Șerbet De Șampanie.
Instrucțiuni
Puree 4 cupe struguri în blender.
Șampanie, zahăr, concentrat de suc, 1/4 cană apă și scorțișoară în castron; adăugați 11/2 cană piure de struguri (rezervați orice piure rămas pentru o altă utilizare). Se amestecă până se dizolvă zahărul.
Procesați amestecul în producătorul de înghețatăconform instrucțiunilor producătorului.
Transferați în container. Acoperiți și înghețați până lafirmă, cel puțin 4 ore și până la 2 zile.
Serviți sorbet în cupe de șampanie:garnisiți cu struguri suplimentari, dacă doriți.
158 calorii, 0 g grăsime, .7 g fibre