Sorbet Portocaliu De Sânge

Sorbet Portocaliu De Sânge
Această rețetă fără gluten și vegană servește 5 și costă 82 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 216 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale din sânge, suc de lămâie, garnitură: crenguțe de mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Sorbet Portocaliu De Sânge, Sorbet De Portocale Și Mango, și Înghețată de mango-Lemongrass și Sorbet de portocale de sânge pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați apa și zahărul într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească complet. Se amestecă sucurile.
3
Se toarnă amestecul în recipientul congelator al unui congelator de 4 litri rotit manual sau electric. Congelați conform instrucțiunilor producătorului. Împachetați congelatorul cu gheață suplimentară și sare de rocă; lăsați amestecul să stea în congelator cu 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De RocăSare De Rocă
Vermut StropitorVermut Stropitor
4
Scoateți sorbetul în boluri individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorbetSorbet
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Garnisiți, dacă doriți.
6
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista