Sorbet Parfaits

Sorbet Parfaits
Parfaits Sorbet ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 4 și costă 83 de cenți pe porție. O porție conține 129 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sorbet de lămâie, sorbet de zmeură, napolitane de zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 30%. Rețete similare includ Sorbet Tropical și parfaite de înghețată, Creveți la grătar cu sorbet de sorbet Gazpacho, și Parfaits.

Instrucțiuni

1
Lingură 1/4 cană sorbet de zmeură în fiecare dintre cele 4 feluri de mâncare parfait. Topiți fiecare cu 1/4 cană sorbet de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sorbet De LămâieSorbet De Lămâie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
SorbetSorbet
2
Serviți fiecare cu o napolitană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru desertul înghețat. O regulă comună de împerechere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă și deserturile cu caramel sau ciocolată se împerechează bine cu portul. Un vin pe care l-ai putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Crema Solera Sherry are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista