Sorbet de zmeură cu frișcă și bezea
Sorbetul de zmeură cu frișcă și bezea ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de desert. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 358 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sorbet de zmeură, prăjituri cu bezea, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 14%. Încercați Foarte Berry sparge cu bezea și Sorbet sau înghețată, Bezea cu căpșuni și frișcă (Schaum Torte), și Prajiturele parmezan smântână cu zmeura frisca glazura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți smântâna și zahărul până se formează vârfuri moi; deoparte. Folosind mâinile, rupeți ușor prăjiturile în bucăți peste un al doilea bol mediu. Scoateți sorbetul în feluri de mâncare individuale. Puneți frișca peste fiecare și presărați 1 până la 2 linguri de fursecuri sfărâmate peste blaturi. Sfat fără stres: nimic nu este mai rapid decât desertul din congelator. Folosit ca topping, bezea ușoară și aerisită se topește în gură și oferă un joc delicios pe textură atunci când este servit cu sorbet neted și răcoros.