Sorbet De Ceai De Citrice
Sorbetul de ceai de citrice este un fără gluten și vegan desert. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 262 calorii. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de suc de grapefruit, lingurițe de ceai liber, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Plăcintă Cu Sorbet De Citrice, Sorbet De Citrice Cu Banane, și Sorbet De Citrice De Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă apă clocotită peste pliculețe de ceai într-o cratiță mare; abrupt 5 minute.
Scoateți și aruncați pungile de ceai.
Adăugați zahăr în tigaie; gatiti la foc mediu 5 minute sau pana se dizolva zaharul. Se răcește complet.
Combinați amestecul de ceai, sucul de grapefruit, coaja de portocale și sucul de portocale în cutia congelatorului unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Lingurați sorbetul într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați 1 oră sau până când este ferm.