Sopa de Orejas (supă columbiană de orez)
Sopa de Orejas (supa de orez columbian) ar putea fi doar America De Sud rețeta pe care o căutați. Pentru $1.62 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 250 de calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. 66 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați achiote, chimen măcinat, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sopa de Torrejas (supă columbiană de vită și biscuiți), Supă de pătlagină columbiană (Sopa de Platano), și Sopa De Alb 6orndigas (supă de chiftele în stil columbian).
Instrucțiuni
Încălziți uleiul la foc mediu într-o oală mare, adăugați ceapa, ceapa, chimenul de usturoi, achiote, coriandru, sare și piper.
Așezați orezul în robotul de bucătărie și procesați timp de aproximativ 2 minute.
Se amestecă bine, orezul, laptele, ouăle, Sazon goya, chimenul, sarea și piperul într-un castron mediu.
Se toarnă ulei la o adâncime de 2 inci într-o tigaie. Aruncați amestecul de orez cu linguri în ulei fierbinte. Gatiti 2 pana la 4 minute, sau pana devin aurii, intorcand o data.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Pune deoparte.
Adăugați prăjiturile în supă și gătiți încă 12 minute.
Adăugați coriandru proaspăt și serviți cald cu orez și avocado pe lateral.