Sopa De Alb (supă de chiftele de pui)

Sopa De Alb (supă de chiftele de pui)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Sopa De Alb nr. O porție conține 702 calorii, 47G de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,85 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, frunzele de mentă, amestecul de masă de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 152 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă De Chiftele (Sopa De Albondigas), Ciorba de chiftelute (Sopa De Alb și negru), și Sopa De Alb 6orndigas (supă de chiftele în stil columbian).

Instrucțiuni

1
Puneți puiul în cuptorul olandez sau în oala mare de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați ceapă, piper, usturoi, portocală acră, culantro, mentă, apă, sare și piper negru. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți, degresând ocazional suprafața, până când puiul este gătit, aproximativ 15 minute. Cu lingura cu fante, transferați puiul pe o farfurie mare. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, folosiți prosoape de hârtie pentru a îndepărta pielea de pui; aruncați. Se taie puiul fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
CulantroCulantro
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Se strecoară bulionul într-un castron mare. Aruncați solidele și întoarceți bulionul în cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Așezați ceapa, ardeiul gras și cuișoarele în vasul robotului de bucătărie și pulsați până când amestecul este o pastă fină. Topiți untul în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați amestecul de ceapă și annatto și gătiți, amestecând ocazional, până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnnattoAnnatto
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Se transferă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați amestecul de masă de porumb, 1 linguriță de sare, 2 căni de bulion strecurat, culantro, mentă, suc de portocale acru și jumătate din puiul mărunțit. Se amestecă până se combină bine. Formați o singură bilă de aluat de 1/2 inch. Aduceți bulionul la foc mic la foc mediu-mic. Gatiti chifteaua pana cand pluteste la suprafata si gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa TocataRecipient Ceapa Tocata
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Sezonul GoyaSezonul Goya
CulantroCulantro
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Adăugați sare în amestecul de masă, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Formați aluatul în bile de 1 1/2 inch și adăugați la bulionul care fierbe. Gatiti pana cand chiftelele plutesc la suprafata, 6 pana la 8 minute. Întoarceți puiul mărunțit rămas în bulion pentru a se încălzi. Împărțiți chiftelele între boluri și bulionul de oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa TocataRecipient Ceapa Tocata
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
7
Se servește, garnisit cu coriandru și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista