Somon Ușor Braconat Cu Mărar
Somonul ușor Braconat cu mărar este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 1 porție. Pentru $22.74 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 199g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 1441 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal scump. Dacă aveți la îndemână ceapă, file de somon, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare sunt Somon Ușor Braconat Cu Mărar, Somon Fiert Cu Mărar Și Capere, și Somon poșat și sos de mărar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade fahrenheit.
Îndepărtați oasele vizibile și tăiați capul și coada (dacă nu s-a făcut deja pentru dvs.) dacă utilizați un braconier așezați tava în braconier, adăugați 1/4 cană de apă și așezați somonul în tava cu pielea în jos.Dacă nu aveți un braconier de pește (câți dintre noi fac?) puteți folosi orice tigaie sigură pentru cuptor suficient de mare pentru a vă ține peștele.Doar mototoliți și încrețiți o foaie de dimensiuni medii de folie de tablă și așezați peștele pe pielea foliei în jos.
Adăugați suficientă apă pentru a ajunge doar la marginea foliei fără a se vărsa pe pește (aproximativ 1/3 cană).Pe partea de sus a peștelui se presară toate ingredientele.Acoperiți cu capac sau folie de staniu.Gatiti timp de 12-20 de minute.pentru peștii rari, gătiți doar până când lichidul alb iese din pește (acesta este uleiul de pește gătit).va fi alb roz la exterior și roz piersic în interior.Pentru pește mai bine făcut, gătiți până când peștele are o culoare albă roz până la capăt.
Așezați pe un platou pentru a servi.Lăsați ceapa, caperele și mărarul pe pește.Feliați lămâi pe lateral pentru cei cărora le place sucul proaspăt de lămâie.Acest somon este excelent servit cu orez și legume aburite sau o salată.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.