Somon Teriyaki
Rețeta de somon Teriyaki este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. O porție conține 349 calorii, 37g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $ 4.52 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. Dacă aveți mirin, zahăr, somon tăiat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 652 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Încercați Somon Teriyaki, Somon Teriyaki, și Somon Teriyaki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește sosul de soia, mirinul, sake-ul și zahărul într-o cratiță mică până când zahărul se dizolvă și se lasă să se răcească.
Așezați somonul și sosul teriyaki într-o pungă ziplock și lăsați să se marineze la frigider pentru cel puțin 30 de minute.Gatiti somonul intr-un cuptor preincalzit setat la fiert timp de 5-10 minute.
Turnați o parte din marinată peste somon de mai multe ori în timp ce gătiți.
Așezați somonul pe o farfurie și turnați o parte din sosul teriyaki din fundul tigaiei deasupra somonului.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.