Somon Rege În Frunze De Smochin

Somon Rege În Frunze De Smochin
Somonul rege în frunze de smochin este un fără gluten, primar, pescatarian și דל פחמימות, rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 699 calorii. Pentru $10.07 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână unt, ulei de măsline extravirgin, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi smochinul, puteți urma acest fel principal cu Cifre de afaceri proaspete de smochine și struguri ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Somon Învelit În Frunze De Smochin, Frunze De Andive Cu Mousse De Somon, și Alaskan King Salmon Chili pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Revista