Somon prăjit servit cu roșii de prune prăjite și felii de lămâie caramelizate

Somon prăjit servit cu roșii de prune prăjite și felii de lămâie caramelizate
Somonul prăjit servit cu roșii de prune prăjite și felii de lămâie caramelizate este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 448 calorii. Pentru $ 5.52 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți roșii de prune, cimbru, lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este minunat. Rețete similare sunt Somon de lămâie-Oregano cu roșii prăjite, Somon prăjit cu sos de unt de usturoi cu lămâie și roșii cu bășici, și Somon sălbatic cu cuscus perlat, roșii prăjite lent și ulei de Oregano de lămâie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați roșiile de prune într-un vas de copt superficial, stropiți cu ulei de măsline și împrăștiați crengute de cimbru peste tot. Condimentează cu sare și piper. Prăjiți până când roșiile se înmoaie, dar au încă forma lor, aproximativ 15 până la 20 de minute. Se acoperă ușor cu folie și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Prune RoșiiPrune Roșii
Tăiat în Felii, 1)Tăiat în Felii, 1)
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Așezați fileurile de somon cu pielea în jos, cu puțin spațiu între ele pe o foaie de copt sau un vas de copt. Se condimentează cu sare și piper și se acoperă cu mărar. Strângeți 1/2 din lămâie peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
File De SomonFile De Somon
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
5
Coaceți până la ferm, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Între timp, feliați jumătatea de lămâie rămasă în felii de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
7
Încălziți o tigaie la foc mare. Filmați fundul tigaiei cu ulei de măsline și adăugați felii de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Se sotează până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 5 până la 7 minute în total.
9
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
10
Scoateți folia de aluminiu din roșii și aruncați crengutele de plante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
11
Așezați roșiile pe o tăietură și tocați aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
12
Puneți roșiile tocate în centrul fiecărei farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
13
Așezați o bucată de somon peste roșii și așezați jumătățile de lămâie pe partea somonului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
14
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista