Somonul prăjit marocan cu Salsan de Mango este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 288 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $4.4 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, Harissa comercială, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma mango, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Paleo Mango cu unt de Mango ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Somon Prăjit Marocan Cu Salsa De Mango, North Shore Partea 2: tigaie Diva domestică somon prăjit cu Salsa de Mango, și Somon cu Salsa de Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron; acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Răspândiți harissa pe ambele părți ale somonului; se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Harissa
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Așezați somonul pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până când peștele fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.