Somon prăjit lent cu Bok Choy și orez cu nucă de cocos

Somon prăjit lent cu Bok Choy și orez cu nucă de cocos
Somonul prăjit lent cu Bok Choy și orez de nucă de cocos este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 309 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați orez basmati, lapte de cocos, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, și Somon Gingered peste orez negru cu Bok Choy pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti somonul, presărați somonul uniform cu 1/2 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SomonSomon
3
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți la 250 timp de 30 de minute până când peștele se fulgează ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Pentru a pregăti orezul, clătiți cu apă rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
6
Combinați orezul, laptele de cocos, 1 1/2 căni de apă și 1/4 linguriță de sare într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mare; se amestecă o dată. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
ApăApă
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Lăsați să stea 10 minute; se amestecă ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
8
Pentru a pregăti bok choy, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați bok choy și ghimbir; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
GhimbirGhimbir
10
Adăugați sake și 1/4 linguriță sare; acoperiți și gătiți 2 minute sau până când bok choy se ofilește. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
SareSare
11
Pentru a pregăti sosul, combinați sucul și ingredientele rămase, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
12
Serviți somonul cu orez, bok choy și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
SomonSomon
SosSos
OrezOrez

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista