Somon Prăjit Cu Sos Cald De Ardei Iute ( Chili ) Lime)
Somon prăjit cu sos cald de ardei iute ( Chili)) este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 558 calorii, 46G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $5.57 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Un amestec de jeleu de afine, cartofi, file de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma jeleul, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Amprentă Din Făină De Porumb Cu Jeleu De Ardei ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Foaie Tigaie Chili Lime Cod, Somon La Grătar Cu Sos De Chili-Lime, și Somon la grătar cu ardei iute și unt de lime.
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.