Somon Prăjit Cu Lămâie-Boia
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul prăjit cu lămâie-Paprika. Această rețetă servește 4 și costă 3,33 USD pe porție. O porție conține 319 calorii, 27G de proteine, și 19g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare kosher, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma migdalele, puteți urma acest fel principal cu Clafouti de cireșe proaspete cu migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Încercați Somon Prăjit La Cuptor Paprikan Afumat, Somon Prăjit Cu Boia Afumată Cu Spanac Ofilit, și Conopidă Prăjită Cu Boia De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. tapetați o foaie de copt cu margini cu folie,apoi acoperiți-o ușor cu spray de gătit.
Într-un castron mic, amestecați ardeiul, praful de usturoi, sarea,piperul și coaja de lămâie.
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline, apoiamestecați bine.
Puneți somonul pe tigaia pregătită. Frecați ușor uleiul-condimentatamestec peste somon. Pune deoparte.
Într-un castron mediu, aruncați fasolea verde cu restul1 lingură de ulei de măsline, usturoiul și sarea. Aranjați fasolea verde în jurul somonului.
Prăjiți timp de 25 de minute sau până când peștele fulgi ușor când este testatcu o furculiță.
Presărați fasolea verde cu migdalele.
Stropiți sucul de lămâie peste somon.
SUSHIA deconstruită mod proaspăt de a obțineverdeațele tale: salată de castraveți"murată". Folosiți un curățător de legume pentru a rade un acuke în panglici, apoi aruncați cu oțet de orez condimentat și semințe de Sesam.Sos de soieși oțet de orezcomplet thesushi flavorvibe.No rulare, nu tam-tam.Împachetați restul de somon deasupra restului (sau o pungă de orez încălzit și mâncat), apoi sfărâmați o foaie de nori (sushiwrap de alge marine) peste el. Mănâncă-lrece sau fierbinte.Salată MONSTRUACESTA este unul dintre cele mai ușoare prânzuri de împachetat. Gândește mare. Gândiți-vă la chiuveta de bucătărie: îngrămădiți pe verdeață, indiferent de resturile sau legumele crude pe care le aveți, apoi acoperiți cu somon rămas și ceva crocant, cum ar fi nucile.Somonul nu are nevoie de pansamente fanteziste. Încercați un strop de ulei de susan și vinegar.No somon rămas? Somonul afumat este excelent în salate.
Copyright 2013 de J. M. Hirsch, de la Beating the Lunch Box Blues publicat de Rachael Ray Books/Atria, o divizie a Simon & Schuster, Inc. Disponibil oriunde se vând cărți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.