Somon Provensal
Somonul provensal ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 663 calorii, 70g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.55 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, oțet balsamic, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 68 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este grozav. Încercați Somon Provensal, Somon Fript Provensal, și Somon la cuptor în sos provensal pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Preîncălziți cuptorul la 204°.2 albiți roșiile marcând mai întâi capetele cu un cuțit ascuțit, apoi cufundându-le într-o oală cu apă sărată care fierbe timp de 15-30 de secunde. Apoi puneți-le în apă cu gheață timp de 1 minut.
Scurgeți roșiile și îndepărtați-le și aruncați pielea.
Tăiați roșiile în sferturi, îndepărtați miezul și semințele și tăiați carnea.3 într-un castron mare combinați roșiile, tarhonul, busuiocul, arpagicul și uleiul de măsline.
Se adaugă sare după gust. Într-un alt castron, amestecați împreună sucul de lămâie, oțetul și șalotele (acidul din sucul de lămâie și oțetul va ajuta la îndepărtarea marginii ascuțite a șalotelor). 4 aranjați fileurile de somon pe o foaie de copt unsă fără aglomerare.
Stropiți cu ulei de măsline și condimentați ușor cu sare.
Coaceți până când somonul este abia gătit și ușor rumenit pe margini, 8-12 minute, în funcție de grosimea fileurilor de somon.5 pentru a servi, amestecați amestecul de șalotă cu amestecul de roșii și lingurați câteva linguri în jurul fiecărui file.
Presărați somonul cu piper negru proaspăt măcinat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.