Somon Pesto La Grătar

Somon Pesto La Grătar
Somonul Pesto la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 295 calorii, 34G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, file de somon, pesto comercial și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 85%. Încercați Somon Pesto La Grătar, Pesto Somon La Grătar, și Somon la grătar cu sos Pesto cremos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare pentru grătar acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
2
Presărați fileurile uniform cu sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
3
Combinați pesto și vin, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
VinVin
4
Așezați fileurile pe tigaia pentru grătar și grătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Serviți pește cu sos pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
PeștePește
6
evaluare carbo: 1

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate70
Revista