Somonul peste praz cremă cu sos de unt de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 97G de proteine, 102G de grăsime, și un total de 1818 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $14.35 pe portie, această rețetă acoperă 68% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți vin, piper, mere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare grosier ai putea urma acest curs principal cu Ciocolata-coaja de migdale cu sare de mare ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Somon prăjit cu praz cremă, Praz Cremă, și Praz Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru sosul de unt de mere: topiți untul într-o tigaie sotată și adăugați mere, gătind la foc mediu câteva minute până când încep să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Mere
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați suc de mere, suc de portocale și oțet de vin de orez, acoperiți și lăsați merele să gătească până când sunt foarte moi. Apoi descoperi și se lasă lichid pentru a reduce la aproximativ 1/3 din ceea ce ai început cu. Puree într-un blender sau procesor de alimente. Creați o suspensie amestecând treptat amidon de porumb în aproximativ 1/4 cană de apă și amestecați suspensia în sos. Întoarceți sosul în oală și lăsați să gătească câteva minute pentru a se îngroșa. Condimentează cu sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune
Precum Invidia îngerilor
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Grăsime De Porc înapoi
3
Începeți prazul cremă în timp ce merele se gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
4
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie medie la foc mediu și sotati ceapa până la translucid. Deglazați tigaia cu vin și reduceți până când lichidul a dispărut aproape tot. (În timp ce așteptați ca vinul să se reducă, începeți să gătiți prazul.) Gatiti prazul in apa fierbinte pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se scurge și se lasă deoparte. Când vinul s-a evaporat în cea mai mare parte, amestecați smântâna, condimentați cu sare și piper și reduceți focul la foc mic pentru a permite reducerea și îngroșarea. Se strecoară acest sos și se toarnă peste praz și se lasă deoparte scurt într-un loc cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Pentru pește: condimentați fileurile de somon cu sare de mare grosieră și ambii ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare Grosieră
File De Somon
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Bomboane De Caracatiță Brite
7
Puneți puțin ulei în tigaie și aduceți-l la punctul de fumat (aveți nevoie de o tigaie fierbinte pentru a obține un exterior crocant). Gatiti somonul, pielea in jos lasand netulburata (fara a trage cu ochiul) timp de aproximativ 5 minute sau pana cand pielea incepe sa devina crocanta, apoi intoarceti-va si incepeti sa gatiti inca 4 minute. Acest lucru permite suprafeței peștilor să se "caramelizeze."(Este posibil să aveți nevoie de mai mult timp pe somon în funcție de grosime). Puteți, dacă doriți, să terminați somonul într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F. Cu toate acestea, nu gătiți prea mult somonul. Odată ce atingi carnea și revine, e gătită. Amintiți-vă, din cauza gătitului reportat, peștele va continua să gătească după ce este scos din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
8
Reîncălziți sosul de unt de mere, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Mere
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Așezați 4 lungimi de praz cremă pe o parte placa de servire, cu un file de somon pe cealaltă. Puneți sosul de unt de mere pe pește și garnisiți cu cimbru de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
Unt De Mere
Cimbru De Lămâie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță Brite
10
Pentru sosul de unt de mere: topiți untul într-o tigaie sotată și adăugați mere, gătind la foc mediu câteva minute până când încep să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Mere
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați suc de mere, suc de portocale și oțet de vin de orez, acoperiți și lăsați merele să gătească până când sunt foarte moi. Apoi descoperi și se lasă lichid pentru a reduce la aproximativ 1/3 din ceea ce ai început cu. Puree într-un blender sau procesor de alimente. Creați o suspensie amestecând treptat amidon de porumb în aproximativ 1/4 cană de apă și amestecați suspensia în sos. Întoarceți sosul în oală și lăsați să gătească câteva minute pentru a se îngroșa. Condimentează cu sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune
Precum Invidia îngerilor
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Grăsime De Porc înapoi
12
Începeți prazul cremă în timp ce merele se gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
13
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie medie la foc mediu și sotati ceapa până la translucid. Deglazați tigaia cu vin și reduceți până când lichidul a dispărut aproape tot. (În timp ce așteptați ca vinul să se reducă, începeți să gătiți prazul.) Gatiti prazul in apa fierbinte pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Se scurge și se lasă deoparte. Când vinul s-a evaporat în cea mai mare parte, amestecați smântâna, condimentați cu sare și piper și reduceți focul la foc mic pentru a permite reducerea și îngroșarea. Se strecoară acest sos și se toarnă peste praz și se lasă deoparte scurt într-un loc cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
15
Pentru pește: condimentați fileurile de somon cu sare de mare grosieră și ambii ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare Grosieră
File De Somon
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Bomboane De Caracatiță Brite
16
Puneți puțin ulei în tigaie și aduceți-l la punctul de fumat (aveți nevoie de o tigaie fierbinte pentru a obține un exterior crocant). Gatiti somonul, pielea in jos lasand netulburata (fara a trage cu ochiul) timp de aproximativ 5 minute sau pana cand pielea incepe sa devina crocanta, apoi intoarceti-va si incepeti sa gatiti inca 4 minute. Acest lucru permite suprafeței peștilor să se "caramelizeze."(Este posibil să aveți nevoie de mai mult timp pe somon în funcție de grosime). Puteți, dacă doriți, să terminați somonul într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F. Cu toate acestea, nu gătiți prea mult somonul. Odată ce atingi carnea și revine, e gătită. Amintiți-vă, din cauza gătitului reportat, peștele va continua să gătească după ce este scos din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
17
Reîncălziți sosul de unt de mere, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Mere
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
18
Așezați 4 lungimi de praz cremă pe o parte placa de servire, cu un file de somon pe cealaltă. Puneți sosul de unt de mere pe pește și garnisiți cu cimbru de lămâie.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.