Somonul marinat ars într-o crustă de ardei este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 2. O porție conține 397 calorii, 36g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $ 4.25 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți piper, zahăr, file de somon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Somon marinat ars într-o crustă de ardei cu vinetă de castraveți, Somon prăjit cu ardei iute cu Salsa de ardei dulce, și Paprika somon ars cu piure de morcov-ghimbir și Coulis de ardei roșu.
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.