Gratar somon și Snap mazăre Slaw este un fără gluten, fără lactate și pescatarian garnitură. Această rețetă servește 4. O porție conține 351 calorii, 36g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $ 4.65 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, fileuri de somon durabile, mazăre de zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 6 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Tăiței soba cu zahăr și morcovi, Snap Pean și varză Slaw, și Varză Roșie Și Zahăr Snap Mazăre Slaw.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Combinați 1 lingură de ulei, usturoi și ghimbir într-un mini robot de bucătărie; pulsează până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ghimbir
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Adăugați suc și următoarele 4 ingrediente (prin pasta de chile); puls pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Chili
Suc
4
Așezați somonul pe un grătar acoperit cu spray de gătit; periați blaturile de somon cu jumătate de sos. Grătar 10 minute; periați cu sosul rămas. Grătar încă 10 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Somon
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Combinați mazărea, ridichile și șalotele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche
Ceapă Eșalotă
Mazăre
6
Combinați oțetul și restul de 1 lingură de ulei, amestecând bine; stropiți peste amestecul de mazăre.
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.