Somon la grătar Kyoto este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 137 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați rădăcină de ghimbir, usturoi, muștar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Somon La Grătar Kyoto, Friptură De Somon Kyoto, și Est-Întâlnește-Vest Cel Mai Bun: Kyoto Murdar Joe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un vas de copt din sticlă superficială, combinați sosul de soia, concentratul de suc de portocale, uleiul, sosul de roșii, sucul de lămâie, muștarul, ceapa verde, usturoiul și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De Portocale
Sos De Roșii
Ceapa Verde
Suc De Lămâie
Sos De Soia
Muștar
Usturoi
Ghimbir
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
2
Puneți somonul în marinată și întoarceți-l la strat. Acoperiți și dați la frigider timp de 30 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Somon
3
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Scoateți somonul din marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Somon
5
Se toarnă marinada într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Periați sau pulverizați somonul cu ulei de măsline. Gatiti pe gratar timp de 5 pana la 10 minute, sau pana cand pestele se fulgi usor cu o furculita. Întoarceți somonul o dată și periați cu marinată fiartă la jumătatea timpului de gătit.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.