Somon la grătar cu sos rapid de afine
Somonul la grătar cu sos rapid de afine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,9 USD pe porție. O porție conține 343 calorii, 40g de proteine, și 16g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă, eșalotă, ienibahar măcinat plus suplimentar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Somon La Grătar Cu Sos Rapid De Afine, Somon De Râu De Cupru Sălbatic La Grătar Cu Sos De Chili Blueberry Hatch, și Somon la grătar cu afine.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei în tigaie mare la foc mediu.
Se adaugă șalotă;saut până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoi, 1/4 linguriță sare grosieră, 1/4 linguriță cimbru și 1/8 linguriță ienibahar. Se amestecă până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați afine, 1/4 cană de apă și oțet. Se amestecă pentru a se amesteca. Mash fructe de padure cu masher de cartofi sau spate de furculiță și se fierbe până când sosul se ingroasa, amestecand des, 3-4 minute. Se condimentează cu proaspăt măcinatardei negru.
Se ia de pe foc. Do AHEAD poate fi făcut cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți înainte de utilizare.
Periați grătarul cu ulei. Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Periați somonul pe ambele părți cu ulei; presărați sare grosieră, cimbru, ienibahar și piper negru.
Somon la grătar până când este doar opac în centru, 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Transferați pe plăci. Se amestecă 2 linguri de mentă feliată în sos cald de afine. Puneți sosul peste somon și presărați cu restul de 1 lingură de mentă.
Per porție: 400 de calorii, 18 g grăsime,1 g fibre
Per porție: 400 de calorii, 18 g grăsime,1 g fibre
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.