Somon la grătar cu sos de ierburi

Somon la grătar cu sos de ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul la grătar cu sos de ierburi. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 2 și costă $ 2.87 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 338 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Această rețetă de la Kraft Recipes are 2 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți cremă knudsen, cilantro, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Somon la grătar cu sos de unt de lămâie, Somon La Grătar Cu Ierburi Cremoase, și Somon La Grătar Cu Vinetă Din Plante.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Puneți 1 Lingură. dressing în placă de mică adâncime.
3
Așezați peștele, cu pielea în sus, în pansament pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Între timp, amestecați pansamentul rămas și toate ingredientele rămase până la amestec; la frigider până este gata de servit.
5
Așezați peștele, cu pielea în jos, pe grătar. Acoperiți grătarul. Grătar 10 min. sau până când fulgii de pește ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Se servește acoperit cu amestec de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate27
Revista