Somon la grătar cu maioneză de usturoi

Somon la grătar cu maioneză de usturoi
Somon la gratar cu usturoi Mayo este un fără gluten, pescatarian și דל פחמימות, rețetă cu 4 porții. Pentru 4,36 USD pe porție, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 35g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 638 calorii. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, iaurt, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Somon la grătar cu maioneză de usturoi pentru 2, Somon la grătar cu maioneză de usturoi pentru 2, și Burgeri de somon cu busuioc - usturoi Mayo sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Combinați 3 linguri de ulei și rozmarin; stropiți peste somon. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Grătiți, acoperit, la foc mediu sau fierbeți 4 in. de la căldură timp de 10-12 minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gât De PuiGât De Pui
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2
Între timp, într-un castron mic pentru microunde, combinați usturoiul și uleiul rămas. Cuptor cu microunde, neacoperit, la mare timp de 20-30 de secunde sau până se înmoaie; transferați într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați ingredientele rămase. Acoperiți și procesați până se amestecă.
4
Se servește cu somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somonul la grătar. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un mare prieten al mâncărurilor cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile cu plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește excelent cu somonul prăjit sau la grătar. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Acest Pinot Noir bogat se deschide cu arome de fructe roșii accentuate de coacăze și coajă de portocală. Aromele de zmeură și cireșe continuă până la gust și sunt completate de note de ciocolată neagră și mure. Prezentând aciditate strălucitoare și o greutate medie, finisajul este lung și persistent. 
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista