Somon La Grătar Cu Castraveți + Salsa De Ceapă Dulce
Rețeta somon la grătar cu castraveți + Salsan de ceapă dulce este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un mare fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 15. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 50 de calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de castraveți, ulei de canolan, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salsan crocant de castraveți și somon la grătar, Somon la grătar cu Salsa de Avocado-pepene galben-castravete, și Somon sălbatic la grătar cu Salsa de castraveți-Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Condimentează somonul cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat. Pune deoparte.Cojiți castravetele și tăiați-le în fâșii subțiri, continuați să tocați mărunt.Aruncați într-un castron împreună cu ceapa tocată, coriandru, mentă și serrano chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Kg Tortillas De Maíz
Culese Crengute De Marar
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați ulei, suc de lămâie, sare și piper. Aruncați pentru a acoperi și a da la frigider până când este gata de servit.Am folosit o placă de hickory (îmbibată cu apă) pentru a-mi grăti fileul de somon. Dacă puneți somonul direct pe grătar, ungeți pielea și gătiți pielea cu fața în jos, cu capacul închis. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la uleiul adăugat, deoarece oricum nu mâncați pielea. În ceea ce privește timpul de gătit, depinde de cât de gros este peștele tău. O regulă generală este de 10 minute pe 1 " de grosime. A se vedea secțiunea Note pentru un ghid grafic Grill mare și link-ul!
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.