Somon La Grătar Cu Castraveți + Salsa De Ceapă Dulce

Rețeta somon la grătar cu castraveți + Salsan de ceapă dulce este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un mare fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 15. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 50 de calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de castraveți, ulei de canolan, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salsan crocant de castraveți și somon la grătar, Somon la grătar cu Salsa de Avocado-pepene galben-castravete, și Somon sălbatic la grătar cu Salsa de castraveți-Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează somonul cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat. Pune deoparte.Cojiți castravetele și tăiați-le în fâșii subțiri, continuați să tocați mărunt.Aruncați într-un castron împreună cu ceapa tocată, coriandru, mentă și serrano chile.
Adăugați ulei, suc de lămâie, sare și piper. Aruncați pentru a acoperi și a da la frigider până când este gata de servit.Am folosit o placă de hickory (îmbibată cu apă) pentru a-mi grăti fileul de somon. Dacă puneți somonul direct pe grătar, ungeți pielea și gătiți pielea cu fața în jos, cu capacul închis. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la uleiul adăugat, deoarece oricum nu mâncați pielea. În ceea ce privește timpul de gătit, depinde de cât de gros este peștele tău. O regulă generală este de 10 minute pe 1 " de grosime. A se vedea secțiunea Note pentru un ghid grafic Grill mare și link-ul!
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.