Somon din Caraibe cu sos de grătar Guava și salsa Veggie Mango

Somon din Caraibe cu sos de grătar Guava și salsa Veggie Mango
Somon Caraibe cu sos de gratar Guava și mango Veggie Salsa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 9.48 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 811 calorii, 60g de proteine, și 43G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din America Centrală. Dacă aveți somon lateral, suc de lămâie, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 86%. Încercați Caraibe Jerk castron de somon cu Mango Salsa, Somon la grătar cu sos de grătar Mango, și Mușchi Din Caraibe Cu Salsa De Mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare timp de 1 minut. Reduceți focul la mediu și adăugați ceapa, gătind până când este moale și puțin maro în jurul marginilor, aproximativ 5 până la 7 minute, amestecând des. Amestecați pasta de guava, pasta de roșii, oțetul, zahărul brun, anasonul stelar, ienibaharul și pudra de curry. Se fierbe până se topește pasta de guava, aproximativ 15 minute, amestecând ocazional. Opriți focul și lăsați sosul să se răcească ușor. Aruncați anasonul stelar; transferați amestecul în blender și piure. Cu motorul pornit adăugați sucul de lămâie și romul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
GuavaGuava
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se transferă într-un castron mic și se lasă deoparte sau se dă la frigider până la 2 săptămâni.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Bateți uleiul de măsline, usturoiul, sucul de lămâie, sarea și piperul împreună într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați mango, ardei, ceapă roșie, chile și cilantro și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3
Adăugați fasolea și aruncați ușor totul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1
Încălziți broilerul la mare. Tapetați un vas mare de copt sau o foaie de copt cu margini cu un strat dublu de folie de aluminiu și ungeți folia cu puțin ulei de măsline sau spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Așezați somonul în vasul de copt pregătit și puneți aproximativ 2 centimetri din capătul cozii sub pește, astfel încât să aveți o formă oarecum uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Se toarnă sosul de grătar peste somon și se gătește sub broiler până când sosul se caramelizează și se toacă în jurul marginilor, iar somonul este ferm și se fulgează ușor, 8 până la 12 minute pentru rare (somonul va fi în continuare roz la mijloc) sau 12 până la 15 minute pentru bine făcut (somonul va fi gătit pe tot parcursul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
4
Întindeți salsa pe platoul de servire și ridicați cu grijă somonul din vasul de copt și aranjați-l deasupra salsa (folosiți 2 spatule mari pentru a-l transfera). Strângeți câteva pene de var peste pește și serviți cu pene suplimentare de var pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Dientes De AjoDientes De Ajo
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt

Ingrediente

22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyhartie neagra proaspat macinata, dupa gusthartie neagra proaspat macinata, dupa gust1Oreos dublu umplutcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș425pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOfasole neagră, scursă și clătităfasole neagră, scursă și clătită0Bucăți de caramele Heath BarCeapă albă, tăiată cubulețeCeapă albă, tăiată cubulețe11 lingură de oregano uscatrom închisrom închis1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de cilantro tocate măruntfrunze proaspete de cilantro tocate mărunt3cuișoare de usturoi, tocate fincuișoare de usturoi, tocate fin1ardei gras verde, înjumătățit, însămânțat și tăiat finardei gras verde, înjumătățit, însămânțat și tăiat fin1Bucăți de caramele Heath Barienibahar la solienibahar la sol227pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOpastă de guava, tăiată în bucățipastă de guava, tăiată în bucăți591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilzahăr brun deschis sau închiszahăr brun deschis sau închis591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de lămâie (de la aproximativ 2 limes), plus 2 limes tăiate în pene, pentru serviresuc de lămâie (de la aproximativ 2 limes), plus 2 limes tăiate în pene, pentru servire22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyavocado Hass ușor piureavocado Hass ușor piure2Mango, decojit, fructe tăiate din semințe și tăiate cubulețeMango, decojit, fructe tăiate din semințe și tăiate cubulețe1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline, plus suplimentar pentru ungerea vasului de coptulei de măsline, plus suplimentar pentru ungerea vasului de copt1ardei gras roșu, înjumătățit, însămânțat și tăiat finardei gras roșu, înjumătățit, însămânțat și tăiat fin1lingura. otet de vin rosuceapă roșie, înjumătățită și tocată măruntceapă roșie, înjumătățită și tocată mărunt2kilogramesomon întreg (aproximativsomon întreg (aproximativ1Oreos dublu umplut5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite1serrano chile, tocat fin, opționalserrano chile, tocat fin, opțional22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente2anason stelat întreganason stelat întreg1ardei gras galben, înjumătățit, însămânțat și tăiat finardei gras galben, înjumătățit, însămânțat și tăiat fin2ceapă galbenă, tocatăceapă galbenă, tocată

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Aubert Lauren Vineyard Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 139 de dolari.
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay din 2011 amintește întotdeauna de un amestec ipotetic de epocă de coasta Sonoma întâlnește Burgundia albă. Acest Lauren 2011 este clar în mod natural, cu nuanțe de clorofilă verde pe margine. Aromaticele sunt clasice Lauren cu nuanțe de lămâie-minerală, pere uscate și chiar unele tonuri de ceai verde. Aromaticele pronunțate ale fructelor și mineralelor dau un sentiment organic de loc. Buchetul este cu mai multe fațete, cu indicii de produse coapte cu mere și pietre umede. Senzația gurii prezintă o notă de vârf a glicerinei, urmată de o structură acidă găsită doar la Lauren.Vinul are o ușoară claritate tulbure care arată angajamentul lui Aubert față de vinificația minimă intervențională.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate99
Revista