Somon De Ceapă

Somon De Ceapă
Ceapa somon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. O porție conține 688 calorii, 91G de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $10.31 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de piper, ceapă, file de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 92%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Somon de roșii și ceapă, Somon Cu Crustă De Ceapă, și Somon afumat și ceapă caramelizată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie și grătar ușor de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
2
Așezați somonul pe o foaie mare de folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Așezați inelele de ceapă deasupra filetului. Piper după gust. Înfășurați folia în jurul somonului, dar nu sigilați blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SomonSomon
CeapăCeapă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Așezați somonul (încă în folie) pe un grătar preîncălzit și acoperiți. Gatiti timp de 15 minute sau pana cand somonul se fulgi usor cu o furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista