Somon Cu Zăpadă

Somon Cu Zăpadă
Dacă doriți să adăugați mai multe pescatarian rețete pentru repertoriul dvs., somonul cu zăpadă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 666 calorii, 38g de proteine, și 55g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.31 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Taste Of Home necesită file de somon, făină, parmezan și maioneză. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Negrese Cu Zăpadă, Biscotti De Turtă Dulce Cu Zăpadă, și Dovleac De Nucă Cu Zăpadă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Presărați făină peste fileurile de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
2
Așezați într-un 11-in uns. x 7-în. vas de copt. Într-un castron mic, bateți albușurile până se formează vârfuri tari. Într-un alt castron, combinați maioneza și muștarul; pliați în albușuri. Lingură peste somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
MaionezăMaioneză
MuștarMuștar
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
3
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
4
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 25-30 de minute sau până când peștele se desprinde ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir cu un rating de 4.9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Acest Pinot Noir bogat se deschide cu arome de fructe roșii accentuate de coacăze și coajă de portocală. Aromele de zmeură și cireșe continuă până la gust și sunt completate de note de ciocolată neagră și mure. Prezentând aciditate strălucitoare și o greutate medie, finisajul este lung și persistent. 
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista