Somon Cu Sos De Muștar De Vin

Somon Cu Sos De Muștar De Vin
Somonul cu sos de muștar de vin este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Pentru $ 4.51 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 411 calorii, 34G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Această rețetă de la Food.com are 8 fani. Un amestec de unt, ceapă verde, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Somon de ardei muștar cu sos de vin roșu, Somon la grătar cu sos de muștar-vin, și Somon de usturoi muștar copt cu sos de muștar miere.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Revista