Somon Cu Scândură De Cedru Canadian

Somon Cu Scândură De Cedru Canadian
Somonul de cedru Canadian este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 336 calorii, 23g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 ore și 40 de minute. Dacă aveți fileuri somon, ceapă, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Somon Cu Scândură De Cedru Canadian, Somon Cu Scândură De Cedru Canadian, și Somon Cu Scânduri De Cedru.

Instrucțiuni

1
Scufundați scândura de cedru netratată în apă. Înmuiați aproximativ 12 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scândură De CedruScândură De Cedru
ApăApă
2
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
3
Așezați scândura pregătită pe grătar și presărați sare grosieră. Acoperiți grătarul și încălziți scândura 2 până la 3 minute, până se usucă. Reglați temperatura grătarului la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
4
Frecați fileurile de somon cu ulei de măsline. Aranjați pe scândură. Top somon cu ceapă roșie, felii de lămâie și boabe de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
SomonSomon
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapă RoșieCeapă Roșie
LămâieLămâie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
5
Gatiti somonul, acoperit, 10-12 minute, sau pana cand este opac si usor descuamat cu o furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate58
Revista