Somon cu glazură de miere și muștar
Somonul cu glazură de miere și muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 3 și costă $3.72 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 336 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă de la Food.com are 11 fani. Dacă aveți la îndemână file de somon, unt, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Somon de usturoi muștar copt cu sos de muștar miere, Fasole verde cu glazură de miere-muștar, și Pui la grătar cu glazură de muștar de miere pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.