Somon Crocant Cu Piele Cu Sare De Ardei Iute

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul de piele crocant cu sare de ardei iute. Această rețetă face 4 porții cu 659 calorii, 48G de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $10.44 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de dashi, sos de soia, mirin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Somon Cu Piele Crocantă, Somon Cu Piele Crocantă, și Boluri De Orez Crocante Cu Piele De Somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți dashi, mirin și soia într-o cratiță mică la foc mediu și gătiți timp de 23 de minute. Set aside.To faceți sarea de ardei iute, așezați sarea și ardeiul iute într-un castron și amestecați pentru a combina. Pune deoparte.Folosiți un cuțit mic și ascuțit pentru a înscrie pielea somonului.
Se periază cu uleiul și se presară cu sare.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mare. Gatiti somonul cu pielea in jos timp de 3 minute, intoarceti si gatiti inca 3 minute sau pana cand este fiert dupa bunul plac. Împărțiți somonul între boluri și lingură peste sosul dashi.
Se presară cu sarea de ardei iute și se servește cu fasolea edamame.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.