Somon copt într-o pungă

Somon copt într-o pungă
Somon copt într-o pungă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36 g de proteine, 12 g de grăsimi și un total de 283 de calorii. Pentru 4 USD per porție, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de broccoli, suc de lămâie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 94%. Acest scor este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Somon la cuptor în pungă de folie, Somon la cuptor în pungă de folie și Rețetă de morcovi la cuptor.

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a alege alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten grozav al mâncărurilor cu unt, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile centrate pe ierburi sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul la grătar sau la grătar. Ai putea încerca Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir
Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir
Un vin musculos, cu o latură moale, acest vintage de Shea se prezintă cu arome de cireșe negre, prune închise, sarsaparila, o notă de mandarină și o carne ispititoare. Mătăsosul din față duce la o gură de cireșe, merișor și condimente. Acizii ridicati și taninurile robuste oferă o stare de îmbătrânire și un adaos captivant pentru pivnița dumneavoastră. Se asortează cu: piept de rață afumat cu ceai cu reducere de cireșe soia și ghimbir marinat cu trei vârfuri șuncă friptă la cuptor cu glazură de afine.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista