Somon copt în Phyllo cu salată caldă de cartofi

Somon copt în Phyllo cu salată caldă de cartofi
Nevoie de un curs principal pescatarian? Somonul copt în Phyllo cu salată caldă de cartofi ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 7,3 USD pe porție. O porție conține 818 calorii, 32g de proteine, și 59G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de semințe de chimen, muștar suedez, mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată Caldă De Cartofi La Cuptor, Supă caldă de cartofi dulci pentru suflet, și Somon cu Beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 2 linguri fiecare ulei de măsline, muștar dulce și mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
MărarMărar
2
Periați amestecul pe fileurile de somon; condimentează cu sare și piper. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F, periați o foaie de copt cu puțin unt topit. Desfășurați aluatul phyllo și așezați o foaie plată pe o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
File De SomonFile De Somon
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Periați foaia cu unt topit, apoi praf cu niște chimen și mărar. Repetați cu încă 2 foi de phyllo, stivuind una peste alta. Cu un cuțit ascuțit sau un tăietor de pizza, îndepărtați 4 inci de pe partea laterală a cearșafurilor pentru a forma un pătrat. Acum, tăiați încrucișat pentru a face 4 pătrate uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4
Transferați pătratele pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
5
Așezați o bucată de somon în centrul fiecărui pătrat și pliați colțurile. Pe măsură ce lucrați, păstrați filoul acoperit cu un prosop umed, nu umed, pentru a preveni uscarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
6
Ungeți ușor patiseria cu unt și coaceți timp de 25 de minute sau până când peștele este opac. Între timp pregătiți cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Înveliți o tigaie sotată cu ulei de măsline și gătiți prazul până devine translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Tăiați cartofii prăjiți pe jumătate pe lungime și așezați-i cu fața în jos în tigaie pentru a le da culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați creme fraiche, muștar rămas, mărar și coacăze. Gatiti la foc mic pana se incalzeste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
CoacăzeCoacăze
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
MărarMărar
10
A servi: împărțiți amestecul de cartofi între 4 boluri puțin adânci, movilați o mână de verdeață deasupra urmată de phyllo de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
11
Se ornează cu caviar de somon și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caviar De SomonCaviar De Somon

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un mare prieten al mâncărurilor cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile cu plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește excelent cu somonul prăjit sau la grătar. Baronul Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Baronul Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva
Baronul Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva
Roșu cireș pal cu o nuanță rubinie. Nasul este foarte complex și proaspăt, cu fructe intense, înainte pe cireșe și zmeură se amestecă cu note blânde de migdale prăjite. Vinul are un atac foarte bun, taninuri elegante și suculente. Arome de fructe la mijlocul palatului, în special cireșe, în timp ce finisajul elegant combină plinătatea fructelor proaspete cu rafinamentul terroirului Casablanca.Se împerechează bine cu brânză de capră, talpă în unt de lămâie sau carpaccio de scoici.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista