Somon Copt Cu Unt De Usturoi
Usturoi-unt somon copt este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. O porție conține 318 calorii, 34G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.93 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 21 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de unt, ulei de măsline, bulbi de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Somon la cuptor cu ulei de Cilantro-usturoi, Somon la cuptor cu usturoi și Dijon, și Somon Cu Unt De Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea exterioară din hârtie din usturoi (nu curățați sau separați cuișoarele).
Tăiați bulbii de usturoi.
Periați cu 1 linguriță de ulei. Înfășurați fiecare bec în folie grea.
Coaceți la 425 de minute timp de 30-35 de minute sau până când se înmoaie. Se răcește timp de 10-15 minute.
Strângeți usturoiul înmuiat într-un robot de bucătărie; adăugați unt și uleiul rămas. Acoperiți și procesați până la amestec; deoparte.
Puneți somonul într-un 15-in uns. x 10-în. x 1-în. tava de copt.
Se presară sare și piper; stropiți cu suc de lămâie. Lingură 1 lingură unt de usturoi peste fiecare file.
Se coace, neacoperit, la 425% timp de 8-10 minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Se presara cu patrunjel si rozmarin.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru din 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.