Somon Condimentat Marocan

Somon Condimentat Marocan
Nevoie de o felul principal pescatarian? Somonul condimentat marocan ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 5,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 514 calorii. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de dovlecei, ceapă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma iaurtul simplu fără grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Foarte Boabe ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Somon Condimentat Marocan, Somon condimentat marocan peste linte, și Măsline Condimentate Marocane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Așezați fenicul și anasonul stelat într-o râșniță de condimente sau cafea și procesați până la măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2
Combinați amestecul de fenicul, chimenul măcinat, ardeiul roșu măcinat, cardamomul, turmericul, coriandrul și scorțișoara într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Chimen MăcinatChimen Măcinat
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Hârtie De OrezHârtie De Orez
TurmericTurmeric
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
3
Adăugați somon și aruncați ușor pentru a acoperi. Sigilați punga și marinați somonul la frigider 1 oră, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1
Combinați toate ingredientele într-un blender; și procesați până se omogenizează. Acoperiți și puneți deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare și adăugați dovlecei și următoarele 4 ingrediente (dovlecei prin ceapă). Amestec de dovlecei Saut 2 minute sau până când legumele sunt crocante-fragede. Rezervați 2 linguri de legume sotate pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Aduceți apa și sarea la fiert într-o cratiță mare și amestecați treptat cuscusul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se ia de pe foc și se acoperă; lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță. Se amestecă legumele rămase, roșiile, măslinele, menta și piperul negru. Pune deoparte; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1
Scoateți somonul condimentat din pungă. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie; înfășurați mânerul tigaiei cu folie. Acoperiți tigaia cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare până la fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2
Adăugați somon; saut 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3
Puneți tigaia în cuptor; coaceți la 450 timp de 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Așezați 1 1/4 căni de cuscus vegetal pe fiecare dintre cele 6 farfurii de servire; se acoperă cu un file de somon și 1 linguriță de legume sotate rezervate. Lingură 1 lingură vinaigretă Harissa și 1 lingură iaurt în păpuși mici în jurul somonului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
HarissaHarissa
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
5
Garnisiți cu frunze de mentă proaspete mărunțite, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
6
Notă: Vinaigreta Harissa poate fi pregătită în avans; acoperiți și răciți. Vinaigreta rămasă poate fi folosită ca sos pentru legume sau ca condiment pentru carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
HarissaHarissa

Ingrediente

0Bucăți de caramele Heath Barcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)2961 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcuscus nefiertcuscus nefiert1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvinete decojite fin tăiate cubulețevinete decojite fin tăiate cubulețe62 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyiaurt simplu fără grăsimiiaurt simplu fără grăsimi1Oreos dublu umplutpesmet, câteva pumnipesmet, câteva pumni11 lingură de oregano uscatmentă proaspătă tocatămentă proaspătă tocată1catel de usturoicatel de usturoi1Oreos dublu umplutcardamom la solcardamom la sol1Bucăți de caramele Heath Barscorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată1Bucăți de caramele Heath Barcoriandru măcinatcoriandru măcinat2Bucăți de caramele Heath Barchimen măcinatchimen măcinat32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleychimen măcinatchimen măcinat1Oreos dublu umplutardei roșu măcinatardei roșu măcinat2Bucăți de caramele Heath Barardei roșu măcinatardei roșu măcinat1Oreos dublu umplutturmeric măcinatturmeric măcinat11 lingură de oregano uscat1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmăsline coapte tocate măruntmăsline coapte tocate mărunt1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa fin tăiată cubulețeceapa fin tăiată cubulețe22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleylichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilardei gras roșu tăiat finardei gras roșu tăiat fin1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilardei grași roșii, prăjiți și curățați (aproximativardei grași roșii, prăjiți și curățați (aproximativ1kilogramefile de somon, jupuitefile de somon, jupuite0Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite1Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite11 lingură de oregano uscatoțet de sherryoțet de sherry1păstăi de anason stelatpăstăi de anason stelat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilroșii fin tăiate cubulețeroșii fin tăiate cubulețe4141 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 fâșie de coajă de lămâie1 fâșie de coajă de lămâie1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilardei gras galben tăiat finardei gras galben tăiat fin1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibildovlecei tăiați măruntdovlecei tăiați mărunt

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista