Somon Condimentat Marocan

Somon Condimentat Marocan
Nevoie de o felul principal pescatarian? Somonul condimentat marocan ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 5,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 514 calorii. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de dovlecei, ceapă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma iaurtul simplu fără grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Foarte Boabe ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Somon Condimentat Marocan, Somon condimentat marocan peste linte, și Măsline Condimentate Marocane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1
Așezați fenicul și anasonul stelat într-o râșniță de condimente sau cafea și procesați până la măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2
Combinați amestecul de fenicul, chimenul măcinat, ardeiul roșu măcinat, cardamomul, turmericul, coriandrul și scorțișoara într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Chimen MăcinatChimen Măcinat
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
TurmericTurmeric
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Adăugați somon și aruncați ușor pentru a acoperi. Sigilați punga și marinați somonul la frigider 1 oră, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1
Combinați toate ingredientele într-un blender; și procesați până se omogenizează. Acoperiți și puneți deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare și adăugați dovlecei și următoarele 4 ingrediente (dovlecei prin ceapă). Amestec de dovlecei Saut 2 minute sau până când legumele sunt crocante-fragede. Rezervați 2 linguri de legume sotate pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Aduceți apa și sarea la fiert într-o cratiță mare și amestecați treptat cuscusul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Se ia de pe foc și se acoperă; lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță. Se amestecă legumele rămase, roșiile, măslinele, menta și piperul negru. Pune deoparte; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1
Scoateți somonul condimentat din pungă. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie; înfășurați mânerul tigaiei cu folie. Acoperiți tigaia cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare până la fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
2
Adăugați somon; saut 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3
Puneți tigaia în cuptor; coaceți la 450 timp de 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Așezați 1 1/4 căni de cuscus vegetal pe fiecare dintre cele 6 farfurii de servire; se acoperă cu un file de somon și 1 linguriță de legume sotate rezervate. Lingură 1 lingură vinaigretă Harissa și 1 lingură iaurt în păpuși mici în jurul somonului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
HarissaHarissa
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
5
Garnisiți cu frunze de mentă proaspete mărunțite, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
6
Notă: Vinaigreta Harissa poate fi pregătită în avans; acoperiți și răciți. Vinaigreta rămasă poate fi folosită ca sos pentru legume sau ca condiment pentru carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
HarissaHarissa

Ingrediente

0cp. legume (de exemplu, spanac)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)2961 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcuscus nefiertcuscus nefiert1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvinete decojite fin tăiate cubulețevinete decojite fin tăiate cubulețe6Crustă: firimituri de biscuiți grahamiaurt simplu fără grăsimiiaurt simplu fără grăsimi1Oreos dublu umplutpesmet, câteva pumnipesmet, câteva pumni1parmezan rasmentă proaspătă tocatămentă proaspătă tocată1catel de usturoicatel de usturoi1Oreos dublu umplutcardamom la solcardamom la sol1cp. legume (de exemplu, spanac)scorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată1cp. legume (de exemplu, spanac)coriandru măcinatcoriandru măcinat2cp. legume (de exemplu, spanac)chimen măcinatchimen măcinat3Crustă: firimituri de biscuiți grahamchimen măcinatchimen măcinat1Oreos dublu umplutardei roșu măcinatardei roșu măcinat2cp. legume (de exemplu, spanac)ardei roșu măcinatardei roșu măcinat1Oreos dublu umplutturmeric măcinatturmeric măcinat1parmezan rasfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmăsline coapte tocate măruntmăsline coapte tocate mărunt1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa fin tăiată cubulețeceapa fin tăiată cubulețe2Crustă: firimituri de biscuiți grahamlichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilardei gras roșu tăiat finardei gras roșu tăiat fin1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilardei grași roșii, prăjiți și curățați (aproximativardei grași roșii, prăjiți și curățați (aproximativ1kilogramefile de somon, jupuitefile de somon, jupuite0cp. legume (de exemplu, spanac)1/2 cană de vin dulce Marsala1/2 cană de vin dulce Marsala1cp. legume (de exemplu, spanac)1/2 cană de vin dulce Marsala1/2 cană de vin dulce Marsala1parmezan rasoțet de sherryoțet de sherry1păstăi de anason stelatpăstăi de anason stelat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilroșii fin tăiate cubulețeroșii fin tăiate cubulețe4141 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 cană de orz alb perlat1 cană de orz alb perlat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilardei gras galben tăiat finardei gras galben tăiat fin1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibildovlecei tăiați măruntdovlecei tăiați mărunt

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista