Somon ars cu sos Balsamic

Somon ars cu sos Balsamic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul ars cu sos Balsamic. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 209 calorii, 23g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, piper, file de somon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Somon prăjit cu sos balsamic de miere, Somon ars cu glazură balsamică, și Somon Ars Cu Glazură Balsamică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați ambele părți ale fileurilor cu sare și piper. Într-o tigaie mare antiaderentă, gătiți somonul în ulei la foc mediu timp de 10-15 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SomonSomon
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Îndepărtați și păstrați cald.
3
Combinați apa, oțetul, sucul de lămâie și zahărul brun; se toarnă în tigaie. Aduceți la fierbere; gatiti pana cand lichidul se reduce la aproximativ 1/3 cana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Suc De LămâieSuc De Lămâie
OțetOțet
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se servește peste somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista